zoek

consult

Qigong

JE LICHAAM IN BALANS MET QIGONG
In de persoonlijke consulten van Figo van IJperen leer je werken met je levensenergie (Qi) en het zelfhelend vermogen van je lichaam. Qigong is een energetische oefentherapie die geworteld is in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het systeem is gebaseerd op het yin-yang principe en de vijf elementen. Als er sprake is van klachten, zowel fysiek als mentaal, betekent het dat de balans in het lichaam is verstoord en de energie niet meer kan stromen. Qigong helpt bij het opheffen van de blokkade en/of disbalans door middel van meditatieve en dynamische oefeningen.

HET CONSULT
In een één op één consult wordt er een persoonlijk oefenprogramma samengesteld op basis van je persoonlijke situatie. Ook kan er gebruik worden gemaakt van handoplegging, energiewerk, kloptechnieken of massagetechnieken. In de therapie is, naast het doen van oefeningen, het vergroten van het lichaamsbewustzijn van essentieel belang. Om het zelfregulerend vermogen van het lichaam te kunnen herstellen is het belangrijk signalen van je eigen lichaam te leren herkennen en ermee te werken.

OVER FIGO VAN IJPEREN
Figo van IJperen afgestudeerd in Traditionele Chinese Geneeskunde en Qigong is zijn specialisatie. Sinds een jaar geeft hij zijn eigen lessen en vanaf het voorjaar van 2022 heeft hij zich aangesloten bij Gimsel Academy. “Door Qigong te integreren in mijn dagelijks leven  kan ik meer contact maken met mijn innerlijke bron en ervaar ik mijn lichaam steeds soepeler en vitaler. Deze positieve veranderingen in mezelf hebben een rimpeleffect op de rest van mijn leven.”

Tijd

op afspraak

Prijs

Intake €75,00 (90 minuten) vervolgconsult € 60,00 (60 minuten)

Heb je een vraag over dit consult?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.