zoek

cursus - Voeding

Boeklancering Mieke Wesdorp

 

boeklancering · kruidenkennis · signeren

ALLES WAT JE OVER KRUIDEN WILT WETEN EN MEER..

Met veel trots en enthousiasme willen we je uitnodigen voor de boeklancering Het groot kruidenhandboek van Mieke Wesdorp op vrijdag 27 september. Mieke Westdorp doceert bij Gimsel Academy en is vaste gastdocent in de opleiding coach Natuurlijke Voeding en Lifestyle. Dit boek is het resultaat van jaren lange persoonlijke observaties en interacties met de kruidenwereld. Een levenswerk waarin de betekenis en kenmerken van kruiden met veel liefde en kundigheid wordt omschreven. Het groot kruiden handboek helpt je om planten te herkennen door de rijk geïllustreerde tekeningen en foto’s. Daarnaast beschrijft het boek hoe je de kruiden kunt oogsten en drogen voor medicinale en culinaire toepassingen. Kortom het boek is een eerbetoon aan kruiden in al hun facetten!

Mieke Willebrands wijdde zich van 1974 tot 2006 geheel aan het kweken en verwerken van inheemse genees- en keukenkruiden binnen haar bedrijf Midgard kruidenkwekerij en –drogerij. Daarnaast gaf zij over dit onderwerp vele lezingen, kruidenwandelingen en kookworkshops. Als docent brengt zij haar zeer onderbouwde kennis op enthousiaste en inspirerende wijze over. Zij weet daarbij mensen te motiveren hun eigen gezondheid positief te beïnvloeden in een samenspel van evenwichtige, vegetarische voeding en kruiden.

Om dit fantastisch werk te vieren komt Mieke naar Rotterdam voor de officiële lancering van Het Groot Kruidenhandboek. Op vrijdag 27 september geeft Mieke een presentatie over het boek en is er de mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen. De presentatie start om 14.00 uur en het event duurt tot maximaal 17.00 uur. Aanmelden kan via de onderstaande link en is kosteloos.

Kun je er vrijdag niet bij zijn? Op zaterdag 28 september vanaf 12.00 uur staat Mieke met zelfgemaakte kruidentheeën en haar boek in Gimsel. Na de lancering vind je het boek op de boekentafel achterin bij Gimsel. Maar we hopen je natuurlijk vrijdag te zien!

 

Aanmelden Boek presentatie

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Data

Start vrijdag 27 september

Tijd

14.00 uur tot 17.00 uur

Ruimte

dojo Opaal

Prijs

deelnamen is gratis, graag aanmelden via het aanmeldformulier

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.