zoek

cursus - Beweging

Dichter bij jezelf

Laat je energie stromen

Soms kan je het gevoel hebben dat je energie overal en nergens is. Als een kip zonder kop ga je maar door, met vermoeidheid als resultaat. Dan kan het zinvol zijn te werken aan de twee belangrijkste energiebanen in je lichaam. Dat brengt je dichter bij jezelf en geeft een beschermd gevoel.

In deze reeks gaan we fysiek aan de slag met de chakra’s aan de voor- en achterkant van het lichaam, zodat je ze meer en meer gewaar wordt. Vervolgens verbinden we deze energiepunten met elkaar en ontstaat er een doorgaande stroom: de Kleine Hemelse Kringloop, die alle andere energiebanen van voeding voorziet.

In de lessen wisselen oefeningen en meditaties elkaar af. Zo kunnen lichamelijke en energetische blokkades oplossen, spanning zich loslaten en energie weer beter stromen. Je creëert meer ruimte, door wat afstand van je emoties en gedachten te nemen.

Deze serie is los te volgen, maar vormt een goede verdieping op Leven vanuit je centrum of op de series Balans in lichaam en emoties en In harmonie met je natuur die vorig seizoen zijn geweest.

Data

vanaf 12 februari tot en met 18 juni

Tijd

dinsdag van 20.15 tot 22.00 uur

Locatie

dojo Opaal

Prijs

€ 224,00 (14 lessen)

Docent

Akki Colenbrander

  • Deze cursus is inmiddels begonnen. Bij veel van onze cursussen is het mogelijk om in te stromen, vraag naar de voorwaarden via bij 'stel een vraag'.

Heb je een vraag over deze cursus?