zoek

cursus - Beweging

Alexandertechniek: dynamisch lopen

Alexandertechniek · lopen · bewust bewegen

KENMERKEN
Ontwikkel in vier lessen een soepele en levendige manier van lopen die vrij aanvoelt. Dynamisch lopen is gezond voor je spieren, gewrichten en organen. Het hele lichaam komt in een ritmische beweging en de interactie met de omgeving brengt je terug naar jezelf. Door vrijuit te bewegen kom je letterlijk en figuurlijk weer op adem.

IN HOUD
Alexandertechniek helpt patronen die je hinderen te herkennen en te veranderen. Je wordt bewuster van hoe je je lichaam en denken gebruikt en voorkomt onnodige spierspanning. Zo beweeg je efficiënter, verminder je stress en voorkom je pijn en blessures. Alexandertechniek is een effectieve en bewezen methode om lichaam en denken als één geheel beter te gebruiken.

Bij Gimsel Academy geeft Noor zowel cursussen als individuele consulten, ook online. Lees hier meer over een individueel consult en maak direct een afspraak.

OVER NOOR KÖHNE
Noor Köhne is gecertificeerd leraar Alexandertechniek en studeert in 2022 af als osteopaat. Noor: “In 1998 begon ik met lessen in de Alexander Techniek als hulp bij revalidatie na een ongeluk. Al snel kreeg ik mijn beweeglijkheid van vóór het ongeluk terug, al mijn handelingen werden lichter en directer. Ik begon te begrijpen hoe mezelf minder in de weg te staan. Ik zag een manier om dingen te bereiken. Ik hou van de praktische en open benadering, die de techniek is.“ Lees meer over Noor.

Data

4 okt | 11 okt | 18 okt | 1 nov

Tijd

dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur

Ruimte

dojo Amber

Prijs

€ 70,00 (4 lessen)

Docent

Noor Köhne

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.