zoek

cursus - Voeding

Feestelijk koken met Viviane van Dyck

Feestelijk koken volgens de seizoenskeuken

Gastdocent Viviane van Dyck geeft al 15 jaar les in volwaardige en plantaardige voeding en heeft inmiddels twee boeken op haar naam staan.

“Toen ik vroeger aardappelen stond te schillen droomde ik van een glamoureus leven als actrice, in die zin ziet mijn leven er anders uit dan ik verwachtte, maar mijn grote droom, mensen inspireren en de wereld veranderen, is helemaal uitgekomen.”

In verschillende gangen laat Viviane je zien hoe een (h)eerlijke, feestelijke maaltijd eruit kan zien. Met veel plezier tovert ze mooie bordjes op tafel, gemaakt met lokale seizoensproducten en lekkere smaakcombinaties, die voldoening geven en stiekem ook nog eens heel gezond zijn.

Dit is een demo kookles: dit houdt in dat je niet zelf aan de slag gaat, maar dat de docent voor je kookt/bakt. Zo is er voldoende gelegenheid om meerdere bereidingen te tonen en je vragen te beantwoorden.

Data

23 november 2019

Tijd

zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur

Locatie

kookstudio

Prijs

€ 42,50

Docent

Viviane van Dyck

Heb je een vraag over deze cursus?