zoek

cursus - Beweging

Feldenkrais

“Feldenkrais liet me ervaren dat ik veel meer kan dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.”

Feldenkrais is een mooie en efficiënte methode waarbij je met kleine, langzame en zachte bewegingen bewust wordt van je lichaam, skelet en spieren. Je neemt je lichaam waar en organiseert het op een organische manier.

De methode is erop gericht te ervaren welke gewoontes je hebt bij het waarnemen van je lichaam. Feldenkrais leidt tot een verbreding van je mogelijkheden, zowel mentaal als lichamelijk, terwijl je zo min mogelijk doet om meer te kunnen voelen. Je creëert een gevoel, zonder te oordelen. Een fascinerende werkwijze om balans, rust en harmonie voor lichaam en geest te bereiken.

Verdiep je in de Feldenkrais methode met twee workshops, beiden met een ander thema.

6 oktober- Een soepele wervelkolom

Ervaar in deze workshop hoe je makkelijker kunt draaien met je hele wervelkolom. Ontdek welke bewegingsmogelijkheden je nog hebt om in het dagelijkse leven beter om je heen te kunnen kijken. Je wordt bewust wat je wervelkolom nog allemaal kan en hoe soepel zij uit eindelijk nog is.

26 januari – Van top tot teen in balans

In deze workshop leer en ervaar je een duidelijke verbinding en samenspel tussen je hoofd en je voeten. Je organiseert je lichaam en je skelet op een harmonische manier om weer in balans te kunnen staan, te lopen en je hele lichaam op een natuurlijke manier te ervaren.

Deze workshop zit inmiddels vol. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst bij ‘stel een vraag’.

Data

zaterdag 6 oktober en 26 januari

Tijd

van 10.00 tot 12.30 uur

Locatie

dojo Koraal

Prijs

€ 28,00 (per workshop)

Docent

Gabi Sund

Heb je een vraag over deze cursus?