zoek

cursus - Voeding

Goed zoet

“Nooit geweten dat je zonder suiker en zuivel zulke heerlijke zoete gerechten kunt bakken.”

Binnen twee leuke cursussen leer je allerlei soorten ‘goed zoet’ kennen en ontdek je hoe je heerlijke verrassingen kunt maken om jezelf, vrienden en familie mee te verwennen.

Alle recepten worden zonder geraffineerde suiker en zuivel gemaakt en kunnen aan het einde van de les uitgebreid geproefd worden onder het genot van een kopje thee.

Goed zoet deel 1 / 22 maart
Op de eerste avond komen appeltaart, kersentaart, oshawacake, wortelcake, muffins en andere lekkernijen aan bod.

Goed zoet deel 2 / 5 april
Op de tweede avond komen er nieuwe bereidingen op tafel om van te smullen. Couscouscake, jamkoekjes, panna cotta met (bos)vruchtensaus, boekweitpannenkoekjes met tahin-sinaasappelsaus en amazaketaart!

Deze cursussen zijn ook los te volgen!

Dit is een demo kookles: dit houdt in dat je niet zelf aan de slag gaat, maar dat de docent voor je kookt/bakt. Zo is er voldoende gelegenheid om meerdere bereidingen te tonen en je vragen te beantwoorden.

Startdatum

22 maart 2019

Data

deel 1: 22 maart
deel 2: 5 april

Tijd

vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur

Locatie

kookstudio

Prijs

€ 42,50 per avond
€ 83,00 voor de hele serie

Docent

Iris Adric

Heb je een vraag over deze cursus?