zoek

cursus - Beweging

Healing Tao

bewustzijn · meditatief · balans & harmonie

KENMERKEN
De Healing Tao biedt een eenvoudige serie van bewegingen en strekkingen, die ontstane blokkades door stress of een ongezonde leefstijl weer in evenwicht kan brengen. Zo kan de energie weer stromen waardoor je op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak meer harmonie ervaart.

INHOUD
Workshop Healing Tao: lichaam en emoties in balans
In deze workshop maak je kennis met de basismeditatie van de Healing Tao: de Zes Helende Klanken. Dit zijn zes houdingen met strekkingen van de meridianen die werken op de organen. Onze verschillende emoties huizen in deze organen en door de strekking en ontspanning komen de emoties vrij. Binnen de oefeningen leer je meer over de taoïstische principes achter deze meditatie. Vergroot je bewustzijn van je lichaam en emoties en breng ze in deze meditatieve workshop in balans.

Workshop Healing Tao: in harmonie met je natuur
In deze workshop maak je kennis met de harmoniserende Qigong, een dynamische meditatie: een serie bewegingen met een vaste volgorde die je eindeloos kunt herhalen. Het haalt je uit je hoofd, brengt je in een flow én het harmoniseert je hersenhelften, emoties en fysieke gestel. Binnen de oefeningen ontvang je taoïstische kennis en ontdek je de nauwe verbondenheid van jouw lichaam, emoties en energie met de natuur.

Healing Tao is een verzameling van Taoïstische inzichten, oefeningen, meditaties, massage, voeding en vechtkunst, samengesteld en naar het westen gebracht door de Thaise grootmeester Mantak Chia.

OVER AKKI COLENBRANDER
Akki is ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Akki: “Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en zo jezelf beetje bij beetje te helen, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.”
Lees meer over Akki.

Data

zaterdag 18 februari: Lichaam en emoties in balans
zaterdag 15 april: In harmonie met je natuur

Tijd

10.00 tot 12.00 uur

Ruimte

dojo Koraal

Prijs

€35,00

Docent

Akki Colenbrander

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.