zoek

cursus - Beweging

In harmonie met je natuur

De Harmoniserende chi kung is een meditatie in beweging: een serie bewegingen met een vaste volgorde die je eindeloos kan herhalen. Het brengt je uit je hoofd, in een zalige flow én het harmoniseert de hersenhelften, de emoties en je fysieke gestel.

Een verdieping in Healing Tao: leven vanuit je centrum.

Na een goede warming up zetten we ons aan de Harmoniserende chi kung, die we gaandeweg de acht lessen steeds verder zullen verfijnen en verdiepen. Binnen de oefeningen ontvang je taoïstische kennis en ontdek je de nauwe verbondenheid van het lichaam en alle gevoelens met de natuur: de cycli en energie van de seizoenen en de elementen plus de trilling en eigenschappen die wij bestempelen als kwaliteiten en schaduwzijden van verschillende emoties.

Doel is om die trilling te bereiken, die passend is bij jouw oorspronkelijke natuur, waardoor je op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak meer harmonie ervaart.

Deze serie is los te volgen, maar vormt een goede verdieping op de serie Balans in lichaam en emoties.

Data

6, 13, 27 nov, 4, 11, 18 dec, 15 en 22 jan

Tijd

dinsdag van 20.15 tot 22.00 uur

Locatie

dojo Opaal

Prijs

€ 134,40 (8 lessen)

Docent

Akki Colenbrander

  • Deze cursus is inmiddels begonnen. Bij veel van onze cursussen is het mogelijk om in te stromen, vraag naar de voorwaarden via bij 'stel een vraag'.

Heb je een vraag over deze cursus?