zoek

cursus - Beweging

In harmonie met je natuur

Healing Tao · meditatie · dynamisch

KENMERKEN
Bij deze cursus beoefen je de harmoniserende chi kung, een meditatie in beweging: een serie bewegingen met een vaste volgorde die je eindeloos kan herhalen. Het haalt je uit je hoofd, brengt je in een zalige flow én het harmoniseert de hersenhelften, de emoties en je fysieke gestel.

INHOUD
Na een goede warming-up zetten we ons aan de harmoniserende chi kung, die we gedurende zes lessen steeds verder zullen verfijnen en verdiepen. Binnen de oefeningen ontvang je taoïstische kennis en ontdek je de nauwe verbondenheid van het lichaam en alle gevoelens met de natuur: de cycli en energie van de seizoenen en de elementen plus de trilling en eigenschappen die wij bestempelen als kwaliteiten en schaduwzijden van verschillende emoties.

Doel is om die trilling te bereiken, die passend is bij jouw oorspronkelijke natuur, waardoor je op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak meer harmonie ervaart.

OVER AKKI COLENBRANDER
Akki is ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Akki: “Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en zo jezelf beetje bij beetje te helen, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.”
Lees meer over Akki.

Data

6 sep | 13 sep | 20 sep | 27 sep | 4 okt | 11 okt

Tijd

maandag van 20.15 tot 21.45 uur

Ruimte

dojo Opaal

Prijs

€ 99,00 (6 lessen)

Docent

Akki Colenbrander

  • Schrijf je in

    Deze cursus is inmiddels volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.