zoek

cursus - Beweging

iRest Yoga Nidra

Ervaar diepe rust met Yoga Nidra

iRest Yoga Nidra is een aangepaste hedendaagse vorm van de klassieke Yoga Nidra, wat letterlijk ‘de slaap van de Yogi’ betekent. Door beoefening van iRest Yoga Nidra kom je in een diepe vorm van ontspanning. Een heldere ‘slaap’ waarin tegenstellingen samenvallen, je alles wat je tegenkomt verwelkomt en je contact maakt met de rust in jezelf. Via geleide meditatie onderzoek je de verschillende lagen van je bewustzijn – lichaam, adem, energie, emotie, wijsheid – om daarna aan te komen in een stilte, de laag van je bewustzijn waar alles ‘heel’ is. Daardoor kom je in een staat van werkelijk ‘zijn’.

Elke workshop start met Dru Yoga, zachte bewegingen die de energie laten stromen. Via de ontspanning van de psoas (een diepliggende spier in het midden van het lichaam die zowel letterlijk als figuurlijk voor onze balans zorgt) gaan we door met de iRest-meditatie, een werkelijk diepe ontspanning. Het resultaat: betere concentratie, creativiteit en intuïtie, beter kunnen slapen, loslaten van vervelende ervaringen en spanningen, heling op alle niveaus en het ervaren van meer energie.

Iedereen kan meedoen met iRest Yoga Nidra.

iRest Yoga Nidra is ontwikkeld door Richard Miller.

Deze workshop zit vol! Wil je op de hoogte blijven? Dat kan! Schrijf je in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Data

deel 1: 28 september
deel 2: 2 november

Tijd

van 10.00 tot 12.00 uur

Locatie

dojo Koraal

Prijs

€ 20,00 (of 2 voor € 35,00)

Docent

Henriëtte van Oekel

  • Schrijf je in voor 2/11

    Deze cursus is inmiddels volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Heb je een vraag over deze cursus?