zoek

cursus - Beweging

iRest Yoga Nidra

liggende meditatie · diepe ontspanning · rust

ZOMERPROGRAMMA

Dru Yoga & Yoga Nidra
Bij Dru Yoga doe je in alle rust je houdingen uit klassieke yoga (asana’s) en een serie van vloeiende bewegingen die je energie laten stromen. De les zal worden afgesloten met een diep ontspannende iRest Yoga Nidra meditatie.

De data en prijs vind je onderaan de pagina.

KENMERKEN
Elke workshop start met Dru Yoga, zachte bewegingen die de energie laten stromen. Via de ontspanning van de psoas (een diepliggende spier in het midden van het lichaam die zowel letterlijk als figuurlijk voor onze balans zorgt) gaan we door met de iRest-meditatie, een werkelijk diepe ontspanning. Het resultaat: betere concentratie, creativiteit en intuïtie, beter kunnen slapen, loslaten van vervelende ervaringen en spanningen, heling op alle niveaus en het ervaren van meer energie. iRest Yoga Nidra is geschikt voor iedereen.

INHOUD
iRest Yoga Nidra is een aangepaste hedendaagse vorm van de klassieke Yoga Nidra, wat letterlijk ‘de slaap van de Yogi’ betekent. Door beoefening van iRest Yoga Nidra kom je in een diepe vorm van ontspanning. Een heldere ‘slaap’ waarin tegenstellingen samenvallen, je alles wat je tegenkomt verwelkomt en je contact maakt met de rust in jezelf. Via geleide meditatie onderzoek je de verschillende lagen van je bewustzijn – lichaam, adem, energie, emotie, wijsheid – om daarna aan te komen in een stilte, de laag van je bewustzijn waar alles ‘heel’ is. Daardoor kom je in een staat van werkelijk ‘zijn’.

OVER HENRIËTTE VAN OEKEL
Sinds 2002 is Henriëtte actief bij Gimsel Academy. Als vervolg op haar opleidingen voor zwangerschapsyoga, Dru yoga en een meditatie-opleiding, en om zichzelf blijvend te ontwikkelen op dit gebied, heeft ze in februari 2019 met succes de iRest level 1 training afgerond. Lees meer over Henriëtte.

Data

deel 1: 21 juli
deel 2: 28 juli

Tijd

dinsdag van 19.00 tot 20.30

Ruimte

dojo Koraal

Prijs

€ 15,00 (of 2 voor € 30,00)

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.