zoek

cursus - Voeding

Lente koken

“Nooit geweten, ieder seizoen heeft een eigen kookstijl.”

Het wisselen van de seizoenen brengt steeds een andere energie voort die je fysiek, mentaal en spiritueel sterk kan beïnvloeden. Ontwikkel een goede conditie door gericht voedsel uit het seizoen te kiezen en klaar te maken. In deze demonstratie-kooklessen komen specifieke onderwerpen aan bod zoals de vijf orgaansystemen en de voedingsmiddelen die elk systeem ondersteunen. Variatie in de keuze van je voedsel, kookstijl en snijtechnieken het hele jaar door, helpt jezelf meer in balans te brengen.

Hoe maak je de overgang van de verwarmende winterkeuken naar de lichtere energie van de Lente? Het element boom/hout en de opgaande energie van de lever komen aan bod. Laat je verrassen door de bereidingen met reinigende ingrediënten, lichte kookstijlen, snijtechnieken en frisse prikkelende smaken.

Dit is een demonstratiekookles: dit houdt in dat je niet zelf aan de slag gaat maar dat de docent voor je kookt/bakt. Zo is er voldoende gelegenheid om meerdere bereidingen te tonen en je vragen te beantwoorden.

Deze cursus is al geweest. Neem gerust een kijkje bij onze andere cursussen en workshops!

Data

donderdag 22 maart 2018

Tijd

van 19.00 tot 22.00 uur

Locatie

kookstudio

Prijs

€ 42,50

Docent

Ilonka Cirk

Heb je een vraag over deze cursus?