zoek

cursus - Beweging

Leven vanuit je centrum

Je kent dat wel: tijdens de vakantie ben je weer wat meer tot jezelf gekomen, lekker ontspannen en opgeladen. Vastbesloten om dat gevoel vast te houden, keer je terug naar huis. Maar hoe handhaaf je dat in je drukke bestaan, hartje Rotterdam?

Stocksy_txpbeb2c336PzW100_Medium_581240 - web

Door het midden in jezelf op te zoeken en te aarden. Dat doen we onder andere door psoas-oefeningen voor een ontspannen onderrug, en chi kungs die afvalstoffen afvoeren en het lichaam voorzien van nieuwe energie. Dit alles verweven met fijne geleide meditaties om het middenkanaal te ijken.

De oefeningen komen voornamelijk uit de Healing Tao. Je krijgt handreikingen om in het dagelijkse bestaan te voelen wanneer je je weer uit je centrum hebt laten slingeren en om dan de weg terug naar dat midden te vinden: vergroot je veerkracht om te leven vanuit je centrum.

Vanwege grote belangstelling is deze cursus volgeboekt. Wil je op de hoogte gehouden worden? Dat kan! Geef het door bij “stel een vraag”. Wij nemen dan contact met je op als deze cursus weer wordt ingepland.

Startdatum

21 november 2017

Data

21 november
28 november
12 december en
19 december

Tijd

dinsdag van 18.30 tot 19.45 uur

Locatie

dojo Opaal

Prijs

€ 48,00 (4 lessen)

Docent

Akki Colenbrander

Heb je een vraag over deze cursus?