zoek

cursus - Beweging

Leven vanuit je centrum

Healing Tao · meditatie · psoas

KENMERKEN
Leer gemakkelijke bewegingsoefeningen (zittend, staand of liggend) en meditaties, die je zelf thuis en op het werk kunt doen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden: de oefeningen, veelal afkomstig uit de Healing Tao, zijn eenvoudig en met een diepe uitwerking.

INHOUD
In deze lessen wordt eeuwenoude kennis uit China vertaald naar het alledaagse leven van nu. De simpele, gerichte oefeningen hebben veel effect, omdat ze ontwikkeld zijn vanuit een uitgebreid en gedetailleerd inzicht in ons energetische systeem.
Aan het eind van elke les besteden we aandacht aan de psoas, diepliggende spieren in de onderrug die je bovenlichaam met je benen verbinden. De psoas wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Door deze aandacht te geven, kun je dieper vanuit je centrum ontspannen, zodat je van daaruit krachtiger kunt leven.
Healing Tao is een verzameling Taoïstische inzichten, oefeningen, meditaties, massage, voeding en vechtkunst, samengesteld en naar het westen gebracht door de Thaise grandmaster Mantak Chia.

Geïnteresseerd in een verdiepende cursus? Kijk dan ook eens bij andere cursussen van Akki zoals In harmonie met je natuur of  Lichaam en emoties in balans of de workshops Psoas: anders in je leven staan.

Bij deze cursus kun je nog instromen vanaf 23 mei voor de resterende zes lessen.
Je kunt deze cursus ook doen via ons online platform. Kijk hier voor meer informatie.

OVER AKKI COLENBRANDER
Akki is ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Akki: “Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en zo jezelf beetje bij beetje te helen, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.”
Lees meer over Akki.

Data

maandag 23 mei | 30 mei | 13 juni | 20 juni | 27 juni | 4 juli

Tijd

18.30 tot 19.45 uur

Ruimte

dojo Amber

Prijs

€ 84,00 (6 lessen)

Docent

Akki Colenbrander

  • Deze cursus is inmiddels begonnen. Bij veel van onze cursussen is het mogelijk om in te stromen, vraag naar de voorwaarden via bij 'stel een vraag'.

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.