zoek

cursus - Beweging

Mindfulness Yoga & Vipassana Meditatie

De weg van het hart – een pad van wijsheid

Het lichaam is een opslagplek voor alles wat zich in het leven heeft afgespeeld.
Zowel vreugde en plezier als pijn en verdriet. Door beoefening van Mindfulness Yoga, dat een rustig en ingekeerd karakter heeft, zal het lichaam zijn verhalen vertellen. Je leert opnieuw te luisteren en met geduld en mededogen weer thuis te komen in je lichaam.

In de Vipassana meditatie gaat het over het bewust worden van emoties, gedachten en het op een dieper niveau ervaren van onze zintuigen. Zo leer je met lichaam en geest het leven waar te nemen zoals het zich aandient, zonder te kiezen, zonder oordeel, zonder commentaar, zonder vergelijkingen.

Door met mededogen met jezelf om te gaan, te leren zijn met wat is, komt er rust en ontspanning in alles wat je doet. De metta-meditaties, meditatie voor het hart en het reciteren van mantra’s zullen je helpen je hart opnieuw te openen voor wat er op je pad komt.

Mindfulness Yoga & Vipassana Meditatie is inmiddels volgeboekt. Wil je graag op de hoogte blijven? Dat kan! We kunnen je op de animo-lijst zetten, dan we nemen contact met je op zodra er een plekje vrij komt. Schrijf je in bij “stel een vraag”.

Data

om de 14 dagen

Tijd

woensdag van 10.00 tot 12.00 uur

Locatie

dojo Opaal

Prijs

€ 157,50 (9 lessen)

Docent

Coby van Herk

Heb je een vraag over deze cursus?