zoek

cursus - Voeding

Natuurlijk mooi

Je huid is het grootste orgaan en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Maar je huid is ook kwetsbaar en neemt gemakkelijk schadelijke stoffen op. Daarom heeft je huid de beste verzorging nodig. Je wilt natuurlijke producten gebruiken zonder chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen en waar geen dierenleed aan te pas is gekomen.

In deze workshop ontdek je hoe je met biologische en natuurlijke grondstoffen zelf fijne verzorgingsproducten kunt maken. Je leert hoe je etherische oliën gebruikt en in welke verhoudingen en combinaties ze hun goede eigenschappen, lekkere geuren en houdbaarheid geven.

Je krijgt tips over het cosmetisch gebruik van natuurlijke ingrediënten die bijna iedereen wel in de keuken of thuisapotheek heeft, en over de relatie tussen schoonheid, voeding en leefstijl.

Tijdens de workshop maak je een reinigende lotion, een huidversterkend gezichtsmasker, brandnetel haarlotion en kliswortel haarolie, verwarmende massageolie en een helende zalf. Alle gemaakte recepten en producten krijg je na de workshop mee naar huis.

Korting op je boodschappen
In de workshop gebruiken we onbewerkte en biologisch-dynamische ingrediënten. Deze zijn te vinden bij Gimsel, supermarkt voor natuurlijke voeding en cosmetica. Als kennismaking krijg je bij deelname aan de kookworkshop een voucher met eenmalig 10% korting op je boodschappen bij Gimsel. Met je boodschappen, recepten en inspiratie kan je direct thuis aan de slag!

Kom je uit hetzelfde huishouden? Geef dit dan bij ons aan wanneer je je inschrijft, dan zorgen we ervoor dat je tijdens de les samen kunt werken.

Data

zaterdag 18 juni

Tijd

10.00 tot 13.00 uur

Ruimte

kookstudio

Prijs

€75,00

Docent

Mieke Willebrands

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.