zoek

cursus - Voeding

Natuurlijk mooi

Maak je eigen verzorgingsproducten

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf, maar is ook kwetsbaar en neemt gemakkelijk schadelijke stoffen op. Daarom heeft je huid de beste verzorging nodig met natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

In deze workshop ontdek je hoe je met biologische en natuurlijke grondstoffen zelf fijne verzorgingsproducten kunt maken. Je leert hoe je etherische oliën kunt gebruiken om verzorgingsproducten goede eigenschappen, lekkere geuren en houdbaarheid te geven. Ook krijg je tips over het cosmetisch gebruik van producten die bijna iedereen wel in de keuken heeft en over de relatie tussen natuurlijke schoonheid, voeding en leefstijl.

Tijdens de workshop maak je een reinigende lotion, een huidversterkend gezichtsmasker, verwarmende massageolie en een helende zalf, waarvan je de recepten én de resultaten na de tijd mee naar huis neemt. Let op: neem hiervoor zelf 4 kleine (glazen) potjes of flesjes mee waar de producten in kunnen.

Bij deze workshop ga je zelf aan de slag.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Ruimte

kookstudio

Prijs

€ 45,00

Docent

Mieke Willebrands

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.