zoek

cursus - Beweging

Psoas: anders in je leven staan

Healing Tao · ontspanning en versterking van je rug

KENMERKEN
Tijdens deze cursus doe je zachte en eenvoudige oefeningen om de psoas, een diepliggende spier in je onderrug, te ontspannen en te versterken. Zo ontwikkel je meer bewustzijn van je rug en voelt je rug soepeler, relaxter en krachtiger aan. En dat heeft weer als gevolg dat je dichterbij jezelf komt, waardoor je je misschien minder snel geraakt voelt en niet met alle winden meewaait.

INHOUD
Werk je met de psoas, dan ga je letterlijk en figuurlijk anders in het leven staan.

De oefeningen komen uit de Healing Tao en van psoas-expert Liz Koch. Tijdens de cursus ontvang je aanvullende theorie om bepaalde onderwerpen beter te kunnen plaatsen, maar de nadruk ligt op het zelf ervaren. Dit is geen quick fix, maar wel een boeiend proces van zelfonderzoek. In mei 2021 zal er een tweede serie starten.

Belangrijk: als je werkelijk rugproblemen hebt, ga dan naar een arts of fysiotherapeut.

NIEUW! Je kunt nu ook deze cursus volgen via ons nieuwe platform. Kijk hier voor meer informatie.

OVER AKKI COLENBRANDER
Akki is ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Akki: “Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en zo jezelf beetje bij beetje te helen, van binnenuit; met kleine stapjes en soms een onvermoed groot gevolg.” Lees meer over Akki.

Data

18 mei | 25 mei | 8 jun | 15 jun | 22 jun | 29 juni

Tijd

dinsdag van 20.15 tot 21.45 uur

Ruimte

dojo Koraal

Prijs

€ 99,00 (6 lessen)

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.