zoek

cursus - Beweging

Zwangerschaps-yoga

voorbereiding bevalling · partnerlessen · ontspanning

KENMERKEN
De lessen bestaan uit ademhalings- en ontspanningsoefeningen, diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, een perstechniek, zorg voor het bekken en de bekkenbodem en massages. Ook krijg je informatie over zwangerschap en de bevalling. Om mee te kunnen doen is ervaring met yoga niet noodzakelijk. Benodigdheden: handdoek, gemakkelijk zittende kleding.

INHOUD
Maak je lichaam en geest ontvankelijk voor de geboorte van je kind en leer vertrouwen op je eigen kracht. In een serie van tien lessen maak je je de oefeningen eigen en kun je in verbinding en met vertrouwen je zwangerschap voldragen. Reken er op dat je ongeveer drie maanden voor je uitgerekende datum start met je lessenreeks, eerder kan natuurlijk ook. Iedere eerste woensdag van de maand is een partnerles. Samen met je partner, doula of andere dierbare kom je naar de les en krijgen jullie tools aangereikt ter ondersteuning van de zwangerschap en de bevalling.

Bekijk hier een video om kennis te maken met Karina en Zwangerschapsyoga.

Na je bevalling kun je bij Karina meedoen met de workshop Postpartum Yoga ter ondersteuning van je herstel en het landen in het moederschap.

Eens per kwartaal geeft Karina een mama-baby-uurtje voor de vrouwen die bij haar Zwangerschapsyoga hebben gevolgd. Een uurtje om bij te kletsen, ervaringen uit te wisselen en elkaars kindjes te bewonderen!

OVER KARINA KLOMPENHOUWER
In 1994 heeft Karina de Hatha Yoga opleiding afgerond. Sindsdien heeft ze, naast het lesgeven, vele cursussen gedaan waarbij ze kennis heeft gemaakt met verschillende vormen van yoga. In haar zwangerschapsyogalessen zijn de ademtechniek en het bewustzijn van de veranderingen in het lichaam die gepaard gaan met de groei van de baby de belangrijkste aandachtspunten.
Lees meer over Karina.

Tijd

woensdagavond van 18.45 tot 20.00 uur
instromen kan op ieder gewenst moment mits er plek is

Ruimte

dojo Koraal

Prijs

reeks van 10 opeenvolgende lessen € 125,00
kennismakingsles € 12,50

Docent

Karina Klompenhouwer

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.