zoek

docent

Yasmin Buisman

Bewustzijn is iets dat bij Yasmin de laatste jaren een grote rol speelt. Ze is bewust bezig met haar lichaam, de dingen die ze eet en de dingen die ze doet, wat niet alleen reflecteert in haar lichaam maar ook in de keuzes die ze maakt in haar leven.

Ze gelooft dat als ze goed voor haar lichaam zorgt, dat goed doet voor haar geest en ook andersom. Yasmin is aan de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte begonnen om dit bewustzijn verder te ontwikkelen en dichter tot haarzelf te komen door wat yoga voor haar doet.

Yoga is voor haar meer dan de fysieke houdingen om de spieren te strekken en het lichaam flexibel te maken. Je wordt er ook rustig van en krijgt meer zelfvertrouwen in het leven; een gevoel van balans en tevredenheid met wat is. Ze heeft haar 500- uurs diploma aan de Saswitha opleiding behaald met als afronding haar scriptie over de lotushouding. En heeft zich met haar opleiding gespecialiseerd in Chakrapsychologie wat haar vanuit het bewustzijn van de chakra’s nog meer inzicht in haar manier van denken en handelen heeft gegeven.

In haar lessen komen de asana’s aan bod met de adem als dragende kracht van alle bewegingen. De houdingen worden samen in de les gedaan en iedereen heeft de ruimte om op zoek te gaan naar een vorm van de houding die op dat moment bij hen past. Iedereen is welkom!