zoek

cursus - Voeding

Zelf pickels maken

Leer hoe je verschillende groenten kunt inmaken

In de natuurvoedingskeuken nemen pickels een belangrijke plaats in. Ze zijn heel belangrijk voor de darmflora; ze bevorderen de eetlust, stimuleren de aanmaak van spijsverteringssappen en helpen zo het verteringsproces in de darmen.

Pickels worden bij iedere maaltijd in een kleine hoeveelheid geserveerd. Je kunt allerlei groenten pickelen, zoals ui, radijs, bloemkool, broccoli, wortel, rettich en spitskool. Je leert ze in te maken met shoyu, umesu en zout. Leuk om te maken en verrassend lekker!

In deze workshop ga je zelf aan de slag!

Helaas hebben we deze cursus moeten annuleren wegens de tijdelijke sluiting van onze locatie i.v.m. Corona.
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Data

22 april | 11 juni

Tijd

woensdag van 19.30 tot 21.00 uur

Ruimte

kookstudio

Prijs

€ 27,50

Docent

Nicole Mastbroek

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.