zoek

cursus - Voeding

Zelf pickels maken

Leer hoe je verschillende groenten kunt inmaken

In de natuurvoedingskeuken nemen pickels een belangrijke plaats in. Ze zijn heel belangrijk voor de darmflora; ze bevorderen de eetlust, stimuleren de aanmaak van spijsverteringssappen en helpen zo het verteringsproces in de darmen.

Pickels worden bij iedere maaltijd in een kleine hoeveelheid geserveerd. Je kunt allerlei groenten pickelen, zoals ui, radijs, bloemkool, broccoli, wortel, rettich en spitskool. Je leert ze in te maken met shoyu, umesu en zout. Leuk om te maken en verrassend lekker!

In deze workshop ga je zelf aan de slag!

Data

9 oktober 2019
29 januari 2020

Tijd

woensdag van 19.30 tot 21.00 uur

Locatie

kookstudio

Prijs

€ 27,50

Docent

Nicole Mastbroek

  • Schrijf je in voor 9/10

    Deze cursus is inmiddels volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

  • Schrijf je in voor 29/1

Heb je een vraag over deze cursus?