zoek

Over de Academy

Over de Academy

INFORMATIE ANNULERINGEN LESSEN

Tot onze grote spijt zullen ook wij onze lessen moeten annuleren tot en met maandag 6 april in verband met het coronavirus.

Ben je cursist of student?
Voor onze cursisten en studenten geldt dat we de lessen die je gaat missen zoveel mogelijk opnieuw gaan inplannen. Ook gaan we kijken of we je in de komende tijd tóch nog wat aan kunnen bieden. Hierover volgt snel meer!

Cursussen, workshops en opleidingen na 6 april
Vooralsnog gaan alle workshops, cursussen en opleidingen na maandag 6 april gewoon door. Mochten de richtlijnen vanuit de rijksoverheid en het RIVM veranderen dan zullen wij hier uiteraard op anticiperen.

Opleidingen Natuurvoedingskok- en therapeut
Wil je komen studeren bij de opleiding Natuurvoedingskok- en therapeut? Daarvoor vragen we altijd eerst een intakegesprek te doen met één van onze docenten. Gezien het nu niet op locatie kan zullen we de intakegesprekken zoveel mogelijk telefonisch proberen in te plannen. Afspraak maken? Dat kan op deze pagina.

In deze onzekere tijden is het belangrijk om de rust te bewaren en goed voor onszelf te zorgen. We hopen je hierin de komende weken te kunnen blijven ondersteunen met tips over gezonde voeding en beweging voor bij je thuis. We wensen je veel gezondheid toe.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en socials. Tot snel!

Team Gimsel Academy


 


Bij Gimsel Academy krijg je handvaten voor een natuurlijke lifestyle. Laat je inspireren om bij jezelf en in je eigen keuken te beginnen.

Gimsel Academy is in 1984 gestart als het Oost West Centrum Rotterdam en organiseert cursussen en opleidingen op het gebied van een natuurlijke lifestyle. Het cursus- en opleidingsaanbod brengt je in contact met het yin-yang kompas die je inspireren gebruik te maken van de krachten die al in de natuur aanwezig zijn. We zijn in onze voedselvoorziening afhankelijk van de natuur en zien de plantenwereld als onze voorraadschuur.

Kennismakingslessen en instromen
Bij de meeste cursussen is het mogelijk om eenmalig een kennismakingsles te doen. Bevalt de les? Dan kun je ervoor kiezen om tijdens het cursusseizoen in te stromen. Je voldoet dan nog de resterende lessen waar je aan wenst mee te doen. Wil je graag een kennismakingsles volgen, vraag dan naar de mogelijkheden!

Kies voor een opleiding met toekomst
Natuurvoedingskok en Natuurvoedingstherapeut
in september gaan de opleidingen weer van start!

Het gezondheidsbewustzijn neemt toe. Er is steeds meer belangstelling voor een gezond voedingspatroon en een gezonde lifestyle. Steeds meer mensen willen, naast de reguliere   geneeskunde, kennis maken met complementaire geneeswijzen en holistische therapieën of gaan over op een (semi-)vegetarisch voedingspatroon. The World Health Organisation claimt dat ruim 75% van alle klachten die voorkomen in de westerse wereld veroorzaakt worden door een ongezonde lifestyle en voedingspatroon. Gimsel Academy biedt je tal van mogelijkheden om je lifestyle te verbeteren. Welke opleiding je ook kiest, allen dragen bij aan een meer natuurlijke gezondheid voor jezelf en de mensen om je heen.