zoek

Over de Academy

Over de Academy

Bij Gimsel Academy krijg je handvaten voor een natuurlijke lifestyle. Laat je inspireren om bij jezelf en in je eigen keuken te beginnen.

Gimsel Academy is in 1984 gestart als het Oost West Centrum
Rotterdam en organiseert cursussen en opleidingen
op het gebied van een natuurlijke lifestyle. Het cursus- en
opleidingsaanbod brengt je in contact met het yin-yang kompas
die je inspireren gebruik te maken van de krachten die al
in de natuur aanwezig zijn.

Kies voor een opleiding met toekomst
Natuurvoedingskok en Natuurvoedingstherapeut

Het gezondheidsbewustzijn neemt toe. Er is steeds meer belangstelling voor een gezond voedingspatroon en een gezonde lifestyle. Steeds meer mensen willen, naast de reguliere geneeskunde, kennis maken met complementaire geneeswijzen en holistische therapieën of gaan over op een (semi-)vegetarisch of veganistisch voedingspatroon. The World Health Organisation claimt dat ruim 75% van alle klachten die voorkomen in de westerse wereld veroorzaakt worden door een ongezonde lifestyle en voedingspatroon. Gimsel Academy biedt je tal van mogelijkheden om je lifestyle te verbeteren. Welke opleiding, cursus of workshop je ook kiest, allen dragen bij aan een meer natuurlijke gezondheid voor jezelf en de mensen om je heen.

In september gaan de opleidingen weer van start! Kom naar een van de open avonden voor meer informatie!

Kennismakingslessen en instromen
Bij veel van onze bewegingslessen is het mogelijk – mits er plek is – om vrijblijvend een kennismakingsles te volgen. Bevalt de les? Dan kun je direct instromen. Ook tijdens het cursusseizoen kun je instromen. Je voldoet dan nog de resterende lessen waar je aan wenst mee te doen. Wil je graag een kennismakingsles volgen of instromen, neem dan contact met ons op!

Unieke locatie
Gimsel Academy is onderdeel van de Groene Passage, hét groene winkelhart van Rotterdam. Een unieke locatie waarin je alles kunt vinden voor een duurzame lifestyle, van knaloranje biologische bospeen tot natuurlijke zachtbeige gordijnstoffen. Bekijk hier een korte video die in 2022 werd gemaakt in het kader van het 25 jarig jubileum van de Groene Passage!