zoek

Over de Academy

Over de Academy

Bij Gimsel Academy krijg je handvaten voor een natuurlijke lifestyle. Laat je inspireren om bij jezelf en in je eigen keuken te beginnen.

Gimsel Academy is in 1984 gestart als het Oost West Centrum Rotterdam en organiseert cursussen en opleidingen op het gebied van een natuurlijke lifestyle. Het cursus- en opleidingsaanbod brengt je in contact met het yin-yang kompas die je inspireren gebruik te maken van de krachten die al in de natuur aanwezig zijn. We zijn in onze voedselvoorziening afhankelijk van de natuur en zien de plantenwereld als onze voorraadschuur.

Kom naar een van de open avonden voor meer informatie over de opleidingen! Aanmelden kan via info@gimselacademy.nl

Kennismakingslessen en instromen
Bij de meeste cursussen is het mogelijk om eenmalig een kennismakingsles te doen. Bevalt de les? Dan kun je ervoor kiezen om tijdens het cursusseizoen in te stromen. Je voldoet dan nog de resterende lessen waar je aan wenst mee te doen. Wil je graag een kennismakingsles volgen, vraag dan naar de mogelijkheden!

Kies voor een opleiding met toekomst
Natuurvoedingskok en Natuurvoedingstherapeut
in september gaan de opleidingen weer van start!

Het gezondheidsbewustzijn neemt toe. Er is steeds meer belangstelling voor een gezond voedingspatroon en een gezonde lifestyle. Steeds meer mensen willen, naast de reguliere   geneeskunde, kennis maken met complementaire geneeswijzen en holistische therapieën of gaan over op een (semi-)vegetarisch voedingspatroon. The World Health Organisation claimt dat ruim 75% van alle klachten die voorkomen in de westerse wereld veroorzaakt worden door een ongezonde lifestyle en voedingspatroon. Gimsel Academy biedt je tal van mogelijkheden om je lifestyle te verbeteren. Welke opleiding je ook kiest, allen dragen bij aan een meer natuurlijke gezondheid voor jezelf en de mensen om je heen.