zoek

Opleiding

Veelgestelde vragen

over onze yoga, beweging & meditatie cursussen

Wat moet ik meenemen naar een yoga- of meditatieles?

In elke dojo hebben we genoeg yogamatten, futons en dekens waar je gebruik van mag maken. Neem een eigen (grote) handdoek mee voor op de mat of het meditatiekussen. Uiteraard mag je ook je eigen yogamat meenemen.

Wat voor kleding moet ik aan?

Er zijn geen vereisten voor kleding, voor jezelf is het fijn om gemakkelijk zittende kleding te dragen.

Waar zijn de dojo's?

Dojo Opaal is op de 1e verdieping in de Groene Passage, vanuit de hal de trap op naar rechts. Dojo Koraal en dojo Amber bereik je vanuit de hal de trap af naar beneden.

Hoe laat kan ik de dojo in?

De meeste docenten zijn ongeveer 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig,

Kan ik een workshop of cursus cadeau doen?

Dat kan! Met de Gimsel Academy cadeaubon geef je iemand een mooie ervaring cadeau. Je bestelt de cadeaubon via onze website gimselacademy.nl/cadeaubon of koop 'm direct bij het secretariaat.

Kan ik mijn deelname aan een cursus nog annuleren?

Lees hier meer over bij onze voorwaarden.

Waar moet ik naartoe voor de workshop Bosbadderen?

Bosbadderen vind plaats in Hoek van Holland of in Trompenburg Arboretum. Kijk op de pagina van Bosbadderen welke locatie hoort bij jouw datum van deelname. De exacte verzamellocatie wordt bekend gemaakt na aanmelding en ontvang je in je mail. Dus check je inbox en eventueel je spam en lees deze goed door. Geen bevestigingsmail ontvangen? Neem contact met ons op!

Bosbadderen is in Trompenburg. Daarvoor moet ik entree betalen, klopt dat?

De prijs van de workshop Bosbadderen is exclusief entreekosten voor Trompenburg. Met een Rotterdampas of Museumkaart is de toegang gratis, kijk voor entreeprijzen op de website van Trompenburg. Voor Bosbadderen in Hoek van Holland gelden er geen extra kosten.

Hoe ver ga je wandelen bij Bosbadderen?

Bosbadderen is geen zware wandeling: de afstand kan variëren in lengte tussen 1 tot 3 kilometer en is geschikt voor iedereen die goed ter been is. Neem voor onderweg een flesje water mee en schakel je telefoon uit.

over onze voedingscursussen

Waar is de kookstudio?

De kookstudio is op de 1e verdieping, vanuit de hal de trap op naar links.

Moet ik van te voren eten?

Bij de kookworkshops krijg je altijd wat te proeven. Je gaat samen aan de slag en bereidt met je mede cursisten de gerechten. Die ga je ook samen proeven. Bij Koken met Natuurvoeding nuttig je aan het einde van iedere les een complete maaltijd. Omdat je pas later op de avond eet, is het misschien fijn om aan het einde van de middag al iets kleins te eten. Het is ook altijd handig om een meeneembakje mee te brengen voor als er iets over is.

Kan ik een workshop of cursus ook cadeau doen?

Dat kan! Met de Gimsel Academy cadeaubon geef je iemand een mooie ervaring cadeau. Je bestelt de cadeaubon via onze website gimselacademy.nl/cadeaubon of koop 'm direct bij het secretariaat.

Kan ik mijn deelname aan een cursus nog annuleren?

Lees hier meer over bij onze voorwaarden.

over Gimsel Academy

Wat is Gimsel Academy?

Gimsel Academy biedt workshops, cursussen en opleidingen op het gebied van natuurlijke lifestyle.

Waar vind ik Gimsel Academy?

In de Groene Passage aan de Mariniersweg 9 in Rotterdam. Het secretariaat vind je op de eerste verdieping.

over de opleidingen

Is een intakegesprek verplicht?

We voeren graag een intakegesprek met jou voordat je jezelf inschrijft, zodat we een goede inschatting kunnen maken of de opleiding ook daadwerkelijk bij je past.

Hoe moet ik me inschrijven?

Nadat je een intakegesprek hebt gehad met een van onze docenten kun je je inschrijven bij het secretariaat van Gimsel Academy met een inschrijfformulier.

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan! Je kan in 2 of 4 termijnen betalen. Per extra termijn betaal je € 12,50 administratiekosten.

Is er een open avond?

Ieder jaar zijn er open avonden. Kijk voor de precieze data en het programma onder 'open avond' of op de pagina van de opleidingen.

Wat zijn de lestijden?

De lesdagen zijn per lesjaar verschillend. Natuurvoedingskok lesjaar 1 - op maandagen, om de week Natuurvoedingskok lesjaar 2 - op maandagen, om de week Natuurvoedingskok lesjaar 3- op vrijdagen, om de week Natuurvoedingtherapeut op vrijdagen, om de week

Hoeveel uur is de stage?

In het eerste jaar van de opleiding kan gestart worden met de stage die over een periode van 2,5 jaar kan worden uitgespreid. Het totaal aantal uur wat er aan stage moet worden gelopen is 280 uur.

Wanneer begint de opleiding?

Elk jaar starten we met de opleiding Natuurvoedingskok in september, mits er genoeg inschrijvingen zijn.