zoek

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven en betalen

Op alle inschrijvingen zijn de Algemene Voorwaarden van Gimsel Academy van toepassing.

Inschrijven voor de cursussen & workshops

Kan online via ons cursusaanbod, per cursus vind je een inschrijfbutton, waar je direct betaalt via iDEAL. Inschrijven kan ook door het inschrijfformulier te downloaden of af te halen bij de servicebalie van Gimsel. Betalen via het inschrijfformulier kan middels het afgeven van een éénmalige automatische incasso, overschrijving naar IBAN NL23 TRIO 0212 1868 33 t.n.v. Gimsel Academy, contante of betaling per PIN bij de servicebalie van Gimsel. Alle cursusprijzen zijn inclusief BTW.

Download hier het inschrijfformulier.

Inschrijven voor de opleidingen

Via ons opleidingenaanbod kun je een intakegesprek aanvragen en via het inschrijfformulier opleidingen kun je je inschrijven. Op de inschrijvingen voor een van de opleidingen zijn tevens inschrijvingsvoorwaarden van toepassing.

Annulering, kosten en restitutie

Het annuleren van een cursus / les of workshop kan uitsluitend schriftelijk. Tot één maand vóór aanvang van de cursus of workshop zijn er géén kosten aan de annulering verbonden. Bij annulering tussen één maand en twee weken voor aanvang zijn wij genoodzaakt 20% administratiekosten in rekening te brengen. Voor alle annuleringen later dan twee weken vóór aanvang blijf je het volledige cursusbedrag verschuldigd. Deze annuleringskosten vervallen als je iemand anders inbrengt die jouw plaats in de cursus of workshop inneemt. Of na het overleggen van een medische verklaring van een arts. Deze kan tot max. 2 maanden na afloop van de cursus/workshop in behandeling worden genomen.

Bij tussentijdse beëindiging van de inschrijving tijdens een cursus kan geen restitutie worden verleend. Als na overleg met de desbetreffende docent een cursus niet door kan gaan wegens te weinig aanmeldingen ontvang je hier zo snel mogelijk bericht over, waarna het betaalde cursusgeld wordt terugbetaald.