zoek

Over de Academy

Partners | Verhuur

Ook als je niet onder het dak van de Groene Passage zit, staan we open voor verbinding. Want met sommige organisaties of mensen klikt het gewoon. Daarom hebben we sinds 2015 de mogelijkheid om als partner net iets intensiever met ons samen te werken.

Kort, lang, visionair of praktisch
De samenwerkingen die we nu hebben zijn vaak langlopend en praktisch, door bijvoorbeeld samen een duurzame deal te sluiten over onze ruimteverhuur. Maar ook andere vormen van samenwerking proberen we graag uit. Zoals een project met een onderwijsinstelling of een ander duurzaam bedrijf.

Onze partners
Jaap Jacobs Arts natuurpraktijk

Noortje Köhne Alexandertechniek

Romanie Bosman Praktijk voor dans- en bewegingstherapie, bewegingsanalyse en lichaamsgerichte coaching

Gérard Heijnen Shiatsu massage (0653334353 of ghheijnen@yahoo.com)

 

Ook huren bij De Groene Passage?

We geven graag ruimte aan initiatieven van anderen. Letterlijk bedoelen we dat dan, want je kunt bij ons een ruimte huren. Groot en klein, om in stilte te zitten of juist wild te bewegen. Voor een diepgaand gesprek of een ontspannen massage.

Past het?
Vanzelfsprekend willen we niet dat er dingen gebeuren die tegen ons gedachtegoed ingaan. Maar alle activiteiten met respect voor mens en natuur, passen wat ons betreft in onze ruimtes. Plus: je lift als huurder mee op de naam en faam die de Groene Passage inmiddels heeft.

Praktisch
We hebben de volgende ruimtes die je kunt huren:
• leslokaal (6-18 personen)
• 3 verschillende dojo’s (5-20 personen)
• consultruimtes, behandel- en spreekkamers (twee tot drie personen)

Bekijk hier alle voorwaarden en tarieven.
Neem contact op via info@gimselacademy.nl als je interesse hebt in het huren van een ruimte. Vertel ons wat over jezelf, waarnaar je op zoek bent en wat de aard van de activiteit is die je wilt gaan aanbieden.