zoek

opleiding

Met welke persoonlijke basisenergie ben jij geboren?

Opleiding:
Verdiepingsmodule Nine Star Ki
Vrijdag 22 november en 6 december
Lestijden van 13.00 - 17.00 uur

De Nine Star Ki (ofwel negen sterren astrologie) is een methode om je eigen energie en die van andere beter te leren begrijpen en deze kennis te gebruiken voor het inrichten van je eigen leven. In deze verdiepingsmodulen ga je je eigen Nine Star Ki profiel uit rekenen en leer je deze begrijpen.

Hoe de energie van jouw geboorte moment door je heen stroomt kan je niet veranderen. Hoe je met die energie omgaat wel. Je ontdekt welke talenten en valkuilen bij jouw energie horen. Je Nine Star Ki profiel kan je bewuster maken van je eigen handelen en inzicht geven in de relaties die je met anderen hebt, zowel privé als op het werk.

Nine Star Ki kan op veel momenten gebruikt worden, je kan het gebruiken om je eigen gezondheid of dat van een ander te ondersteunen,  een evenwichtig team samen te stellen of een goed moment bepalen voor bepaalde activiteiten.

De verdiepingsmodules zijn beschikbaar na het eerste jaar van de opleiding tot coach Natuurlijke Voeding & Lifestyle. Elk jaar vindt er een open avond voor de opleidingen plaats. Het programma voor de open avond vind je hier.

Duur

Vrijdag 22 november en 6 december
Lestijden van 13.00 - 17.00 uur

Lesgeld

Investering, €250,- (2 lessen)*wijzigingen voorbehouden

Docent

Ilonka Cirk

VERDIEPINGSMODULES
Na afronding van het eerste jaar is het mogelijk om één of meerderde verdiepingsmodules te volgen. Deze zijn bedoeld als verdieping en aanvulling op de opleiding natuurlijke voeding & lifestyle coach. Het is niet verplicht om een verdiepingsmodule te volgen. Voor een deelnamen aan de modules is het noodzakelijk om een certificaat van jaar 1 te hebben behaald.

PRESENTIE
Er bestaat een presentieplicht van 100%. Docenten houden zich het recht voor, degenen die niet aan de presentieplicht voldoen, een tussentijdse opdracht te geven.

CERTIFICAAT
Iedere behaalde module wordt afgesloten met certificaat van deelnamen.

BETALEN
Je bent officieel ingeschreven wanneer je het inschrijfformulier hebt ingeleverd. Je krijgt dan van het secretariaat een bevestiging toegestuurd met een factuur om het lesgeld te betalen. Het lesgeld dient uiterlijk twee weken vóór aanvang van de module te zijn voldaan, per pin of contant op het secretariaat of op rekeningnummer IBAN NL23 TRIO 0212 1868 33 t.n.v. Gimsel Academy. Betalen in 2 of 4 termijnen kan alleen per automatische incasso. Hiervoor kun je een machtigingsformulier aanvragen. Gimsel Academy behoudt zich het recht voor een ieder die niet tijdig betaalt de les te weigeren.

BIBLIOTHEEK
Gimsel Academy beschikt over een kleine bibliotheek met boeken en tijdschriften rond de onderwerpen die in de opleiding aan de orde komen. Studenten mogen gratis boeken lenen.

  • Aanmelden Open Avond

Heb je een vraag over deze opleiding?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.