zoek

cursus - Voeding

Koken met Natuurvoeding

Leer de basis van de natuurvoedingskeuken

Tijdens deze cursus maak je kennis met een nieuwe manier van koken die past bij een vegetarische of veganistische levensstijl. Je leert verschillende recepten voor bijvoorbeeld vleesvervangers, maar ook tussendoortjes en desserts zonder geraffineerde suiker. Zo heb je aan het eind van deze cursus een mooie basis voor alle maaltijden van de dag.

In veel van deze recepten worden bijzondere producten gebruikt die je kunnen helpen om lekkere én volwaardige maaltijden op tafel te zetten. Als je minder dierlijke producten wilt eten is het namelijk wel van belang dat je weet hoe je een maaltijd kunt klaarmaken, waarin ook de benodigde eiwitten, mineralen en vitamines zitten.

Ilonka gaat de recepten in de lessen voor je klaarmaken, waar je dan vervolgens van kan proeven. Je hoeft dus van te voren niet te eten, we beginnen met een soepje!

Dit is een serie van 7 demo kooklessen: dit houdt in dat je niet zelf aan de slag gaat, maar dat de docent voor je kookt/bakt. Elke les begint met een soepje en gedurende de les krijg van elk gerecht wat te proeven. Zo is er voldoende gelegenheid om meerdere bereidingen te tonen en je vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Ruimte

kookstudio

Prijs

€ 227,50 (7 lessen)

Docent

Ilonka Cirk

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.