Ga voor plantaardig en leer in deze workshop hoe je dat gezond, lekker en verantwoord doet. Je leert de smaken en voordelen kennen van plantaardige eiwitbronnen die, samen met groenten en granen, een complete maaltijd vormen. Of je nu fulltime veganist bent of flexitariër, het is belangrijk om genoeg eiwitten, mineralen en ijzer binnen te krijgen. Laat je verrassen door tofu, tempeh, seitan en fu en ontdek hoe lekker plantaardig smaakt.
Docent Katrien van der Eerden maakt een aantal bereidingen waaronder heldere groentesoep met fu en Japanse tofu-curry. Vervolgens ga je zelf aan de slag met seitan-saltimbocca en maak je een taco met tempeh. Ook leer je een eiwitrijke salade maken, een plantaardige jus en lekkere dressings en sausjes. Gezamenlijk ga je de zelfgemaakte gerechtjes proeven. De ingrediënten waarmee je tijdens de lessen kookt zijn bij het cursusbedrag inbegrepen.
Kennismakingskorting bij Gimsel
In de workshop gebruiken we onbewerkte en biologisch-dynamische ingrediënten van de beste kwaliteit. Deze zijn te vinden bij Gimsel, supermarkt voor natuurlijke voeding en cosmetica. Als kennismaking krijg je bij deelname aan de kookworkshop een voucher met eenmalig 10% korting op je boodschappen bij Gimsel. Met je boodschappen, recepten en inspiratie kan je direct thuis aan de slag!
Data
Dinsdag 22 oktober
Tijd
18.00 tot 21.00 uur
Ruimte
Kookstudio
Prijs
€ 75,00 inclusief ingrediënten