zoek

cursus - Voeding

De kracht van zeewier

Leren, bereiden & eten. Daar draait het om in deze workshop. Je komt veel te weten over de krachtige energie van verschillende soorten zeewier en hoe je ze op een super lekkere manier kunt combineren met verse kruiden. We bereiden ze samen in gerechten, soepen en tapenades.

Katrien van der Eerden, natuurvoedingskok en docent, geeft tijdens de workshop demonstraties over de bereiding van dashi bouillon en gyoza vulling en vertelt daarbij meer over de kracht van zeewier en waarom het zo goed voor je is!

Zelf leer je gyoza’s vouwen en vullen, maak je misoballen en een onigiri rijstbal. Je proeft hapjes met bijzondere kruiden-zeewier-pesto, wakame tapenade, gestoomde gyoza pakketjes, misosoep en dulse salade.

Deze workshop is puur genieten, van wat je leert, maakt en proeft!

We koken zoveel mogelijk met onbewerkte biologisch-dynamische ingrediënten. De keuken is macrobiotisch en vegan.

Kom je uit hetzelfde huishouden? Laat het ons weten! Dan zorgen we ervoor dat je samen kunt koken.

Data

26 mei (vol)
9 juni (vol)
23 juni

Tijd

woensdag van 18.00 tot 21.00 uur

Ruimte

kookstudio

Prijs

€ 75,00

Docent

Katrien van der Eerden

  • Schrijf je in voor 23 juni

    Deze cursus is inmiddels volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.