zoek

cursus - Beweging

Dru Yoga voor vrouwen
Nu ook online!

aandacht · balans · ontspanning

KENMERKEN
Dru yoga is de yoga van het ‘hart’, het is een zachte vorm van yoga. Het uitgangspunt is: luister naar je lichaam en voel wat je aankan. In alle rust doen je houdingen uit klassieke yoga (asana’s) en een serie van vloeiende bewegingen die je energie laten stromen (Energy Block Release, of: EBR). Het is essentieel dat in alle bewegingen de gewrichten zacht en ontspannen blijven.

INHOUD
De verbinding tussen vrouwen en de natuur is zeer bijzonder en kostbaar. Door ons huidige drukke en stressvolle bestaan  kan deze verbinding verstoord worden. Natuurlijke ritmes zijn de  inspiratiebron bij deze cursus, met oefeningen speciaal voor het vrouwelijk lichaam.

De combinatie van zacht, open en aandachtig bewegen én bewust ademhalen zorgt ervoor dat je aandacht naar binnen gaat. Je energie gaat stromen en blokkades heffen zich op, fysiek, emotioneel en mentaal. Dru yoga voor vrouwen geeft je de mogelijkheid om je weer te verbinden met wat er werkelijk toe doet voor jou. Het zorgt voor vitaliteit, harmonie en balans.

Deze cursus is ook online te volgen. Elke les blijft daarna twee weken beschikbaar om nog te volgen. 

OVER HENRIETTE VAN OEKEL
Sinds 2002 is Henriëtte actief bij Gimsel Academy. Eerst als docent zwangerschapsyoga, later kwam daar Dru Yoga & Meditatie bij. Henriëtte: ”Deze vorm van yoga met haar harmonieuze bewegingen en houdingen en helende meditaties, leerde mij om te leven vanuit een warm en open hart, in het hier en nu.“
Lees meer over Henriëtte.

Data

online: start 31 augustus
serie 1.1: start 1 september
serie 1.2: start 1 september (vol)
serie 2: start 2 september

Tijd

online: maandag van 9.30 tot 10.45 uur (les blijft 2 weken online)
serie 1.1: dinsdag van 18.15 tot 19.15 uur
serie 1.2: dinsdag van 19.45 tot 20.45 uur (vol)
serie 2: woensdag van 10.00 tot 11.30 uur

Ruimte

serie 1.1: dojo Amber
serie 1.2: dojo Amber (vol)
serie 2: dojo Koraal

Prijs

online: € 160,00 (16 lessen)
serie 1.1: € 200,00 (16 lessen)
serie 1.2: € 200,00 (16 lessen)
serie 2: € 216,00 (16 lessen)

  • Deze cursus is inmiddels begonnen. Bij veel van onze cursussen is het mogelijk om in te stromen, vraag naar de voorwaarden via bij 'stel een vraag'.

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.