zoek

cursus - Beweging

Dru Yoga voor vrouwen | online

aandacht  · balans · ontspanning

Op dit moment is het alleen mogelijk de lessen online te volgen via een livestream. Je kunt nog instromen, neem hiervoor contact op via info@gimselacademy.nl of via de knop ‘stel een vraag’.

KENMERKEN
Dru yoga is de yoga van het ‘hart’, het is een zachte vorm van yoga. Het uitgangspunt is: luister naar je lichaam en voel wat je aankan. In alle rust doen je houdingen uit klassieke yoga (asana’s) en een serie van vloeiende bewegingen die je energie laten stromen (Energy Block Release, of: EBR). Het is essentieel dat in alle bewegingen de gewrichten zacht en ontspannen blijven.

INHOUD
De verbinding tussen vrouwen en de natuur is zeer bijzonder en kostbaar. Door ons huidige drukke en stressvolle bestaan  kan deze verbinding verstoord worden. Natuurlijke ritmes zijn de  inspiratiebron bij deze cursus, met oefeningen speciaal voor het vrouwelijk lichaam.

De combinatie van zacht, o pen en aandachtig bewegen én bewust ademhalen zorgt ervoor dat je aandacht naar binnen gaat. Je energie gaat stromen en blokkades heffen zich op, fysiek, emotioneel en mentaal. Dru yoga voor vrouwen geeft je de mogelijkheid om je weer te verbinden met wat er werkelijk toe doet voor jou. Het zorgt voor vitaliteit, harmonie en balans.

OVER HENRIETTE VAN OEKEL
Sinds 2002 is Henriëtte actief bij Gimsel Academy. Eerst als docent zwangerschapsyoga, later kwam daar Dru Yoga & Meditatie bij. Henriëtte: ”Deze vorm van yoga met haar harmonieuze bewegingen en houdingen en helende meditaties, leerde mij om te leven vanuit een warm en open hart, in het hier en nu.“
Lees meer over Henriëtte.

Data

serie 1: start 11 februari 2020
serie 2: start 12 februari 2020

Tijd

serie 1: dinsdag van 18.30 tot 19.45 uur
serie 2: woensdag van 10.00 tot 11.30 uur

Ruimte

serie 1: online
serie 2: online

Prijs

serie 1: € 212,50 (17 lessen)
serie 2: € 229,50 (17 lessen)

  • Schrijf je in voor serie 2

    Deze cursus is inmiddels volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.