zoek

cursus - Voeding

Zoet in balans

Lekkere zoete én gezonde gerechten maak je zelf!

Deze workshop geeft je een nieuwe kijk op de smaak zoet. De juiste balans in zoete gerechten is niet alleen lekker maar ook gezond. Je leert over ‘goed zoet’ en wat de voordelen daarvan zijn voor je lichaam. De natuurvoedingskeuken is hierbij het uitgangspunt. Na deze workshop zet je met gemak de lekkerste hapjes, drankjes en toetjes op tafel, zonder gebruik te maken van geraffineerde suikers en zuivel.

Docent Katrien van der Eerden demonstreert een aantal zoetbereidingen en vervolgens ga je zelf aan de slag. Bij binnenkomst ontvang je een kopje warme amazake met gember en zoete mochi op een stokje. Zelf maak je onder andere heerlijke kastanjemadeleines, bak je een vegan appeltaart en maak je kennis met verschillende ingrediënten uit de natuurvoedingskeuken. Gezamenlijk ga je de zelfgemaakte gerechtjes proeven, dus kom met lekkere trek naar de workshop.

Korting op je boodschappen
In de workshop gebruiken we onbewerkte en biologisch-dynamische ingrediënten. Deze zijn te vinden bij Gimsel, supermarkt voor natuurlijke voeding en cosmetica. Als kennismaking krijg je bij deelname aan de kookworkshop een voucher met eenmalig 10% korting op je boodschappen bij Gimsel. Met je boodschappen, recepten en inspiratie kan je direct thuis aan de slag!

Kom je uit hetzelfde huishouden? Laat het ons weten! Dan zorgen we ervoor dat je samen kunt koken.

Data

woensdag 3 november

Tijd

van 18.00 tot 21.00 uur

Ruimte

kookstudio

Prijs

€ 75,00

Docent

Katrien van der Eerden

  • Helaas...

    Deze cursus is inmiddels volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.