zoek

cursus - Beweging

Zwangerschaps-yoga

voorbereiding bevalling · partnerlessen · ontspanning

KENMERKEN
De lessen bestaan uit ademhalings- en ontspanningsoefeningen, diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, een perstechniek, zorg voor het bekken en de bekkenbodem en massages. Ook krijg je informatie over zwangerschap en de bevalling.

Om mee te kunnen doen is ervaring met yoga niet noodzakelijk. Benodigdheden: handdoek, gemakkelijk zittende kleding.

INHOUD
Maak je lichaam en geest ontvankelijk voor de geboorte van je kind en leer vertrouwen op je eigen kracht. Je kunt met de yogalessen doorgaan tot het einde van je zwangerschap. Je hebt 10 à 12 lessen nodig om je het een en ander eigen te maken: reken er dus op dat je ongeveer drie maanden voor de datum dat je uitgerekend bent start. Op iedere eerste woensdag van de maand wordt er een partnerles gegeven.

Neem contact op met het secretariaat voor het volgen van een kennismakingsles of om een plek in de groep te reserveren.

OVER KARINA KLOMPENHOUWER
In 1994 heeft Karina de Hatha Yoga opleiding afgerond. Sindsdien heeft ze, naast het lesgeven, vele cursussen gedaan waarbij ze kennis heeft gemaakt met verschillende vormen van yoga. In haar zwangerschapsyogalessen zijn de ademtechniek en het bewustzijn van de veranderingen in het lichaam die gepaard gaan met de groei van de baby de belangrijkste aandachtspunten.
Lees meer over Karina.

Op woensdag 25 december 2019 en 1 januari 2020 is er geen les in verband met de feestdagen. We beginnen weer op 8 januari met een partnerles.

Tijd

woensdag van 18.45 tot 19.45 uur
instromen kan op ieder gewenst moment
kennismakingsles: in overleg

Ruimte

dojo Koraal

Prijs

kennismakingsles € 12,50
aansluitend een blok van 10 lessen € 125,00

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.