zoek

opleiding

Welke patronen hebben zich in jou vastgelegd?

Opleiding:
Verdiepingsmodule Beweging en de vijf transformaties
Vrijdag 17 januari, 31 januari 21 februari 7 maart en 21 maart
Lestijden van 13.00 - 17.00 uur

Wat zijn jouw neigingen? Welke patronen hebben zich in jouw systeem vastgelegd en jagen je op of houden je klein? In de verdiepingsmodule Beweging en de vijf transformaties ga je meer begrijpen van jezelf. Je ontdekt je eigen systeem aan de hand van de Vijf Transformaties: op de fysieke, emotionele en mentale laag. Bovendien leer je eenvoudige qigong oefeningen waarmee je op al deze lagen meer in balans komt.

Een qiqong is een met aandacht uitgevoerde beweging, die de energie in en om je heen in beweging zet. De Harmoniserende qiqong die je in deze verdiepingsmodule leert, harmoniseert de vijf transformaties (elementen) in jou, waardoor je lichaam en gemoed meer in balans kan komen.

Aan de hand van praktische voorbeelden, uit de natuur en uit het dagelijks leven, leer je de Vijf Transformaties dieper begrijpen en belichamen. Door bij elke transformatie een bijpassende beweging te maken, ervaar je fysiek en emotioneel wat het effect daarvan is op jouw systeem. Niemand van ons is volledig in balans. Ergens zit er wel een teveel of een tekort. Het is waardevol om fysiek te ervaren waar in jou dat zo is. Bewustzijn daarvan helpt je om een beetje afstand te nemen en dat zal je helpen te doen wat goed is voor jou.

De verdiepingsmodules zijn beschikbaar na het eerste jaar van de opleiding tot coach Natuurlijke Voeding & Lifestyle. Elk jaar vindt er een open avond voor de opleidingen plaats. Het programma voor de open avond vind je hier.

Duur

Vrijdag 17 januari, 31 januari 21 februari 7 maart en 21 maart
Lestijden van 13.00 - 17.00 uur

Lesgeld

Investering, €625,- (5 lessen)
*wijzigingen voorbehouden

Docent

Akki Colenbrander

VERDIEPINGSMODULES
Na afronding van het eerste jaar is het mogelijk om één of meerderde verdiepingsmodules te volgen. Deze zijn bedoeld als verdieping en aanvulling op de opleiding natuurlijke voeding & lifestyle coach. Het is niet verplicht om een verdiepingsmodule te volgen. Voor een deelnamen aan de modules is het noodzakelijk om een certificaat van jaar 1 te hebben behaald.

PRESENTIE
Er bestaat een presentieplicht van 100%. Docenten houden zich het recht voor, degenen die niet aan de presentieplicht voldoen, een tussentijdse opdracht te geven.

CERTIFICAAT
Iedere behaalde module wordt afgesloten met certificaat van deelnamen.

BETALEN
Je bent officieel ingeschreven wanneer je het inschrijfformulier hebt ingeleverd. Je krijgt dan van het secretariaat een bevestiging toegestuurd met een factuur om het lesgeld te betalen. Het lesgeld dient uiterlijk twee weken vóór aanvang van de module te zijn voldaan, per pin of contant op het secretariaat of op rekeningnummer IBAN NL23 TRIO 0212 1868 33 t.n.v. Gimsel Academy. Betalen in 2 of 4 termijnen kan alleen per automatische incasso. Hiervoor kun je een machtigingsformulier aanvragen. Gimsel Academy behoudt zich het recht voor een ieder die niet tijdig betaalt de les te weigeren.

BIBLIOTHEEK
Gimsel Academy beschikt over een kleine bibliotheek met boeken en tijdschriften rond de onderwerpen die in de opleiding aan de orde komen. Studenten mogen gratis boeken lenen.

  • open avond

Heb je een vraag over deze opleiding?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.