zoek

opleiding

Alles is met alles verbonden.

Opleiding:
Verdiepingsmodule Feng Shui
Vrijdag 16 mei, 30 mei en 13 juni
Lestijden van 13.00 - 17.00 uur

Feng Shui is een studie over de relatie tussen de mens en zijn omgeving. Je huis als spiegel voor je ziel. Bij Feng Shui gaat het in de eerste plaats om bewustwording en als je dan iets bij jezelf of aan een situatie zou willen veranderen, kan je dit doen door je omgeving aan te passen. Bij Feng Shui maken we gebruik van de wisselwerking tussen yin en yang, de cyclus van de 5 transformaties en de Nine Star Ki.

Je leert in deze verdiepingsmodule werken met de baqua, een raster waarmee zones in een huis of ruimte een specifieke betekenis en werking toegekend wordt. Elke deel van de Baqua symboliseert een aspect van het leven. Ook leer je hoe je de energie kan verbeteren in een ruimte, waardoor de energie ook in jouw weer meer gaat stromen. De mens en zijn omgeving zijn één geheel.

De verdiepingsmodules zijn beschikbaar na het eerste jaar van de opleiding tot coach Natuurlijke Voeding & Lifestyle. Elk jaar vindt er een open avond voor de opleidingen plaats. Het programma voor de open avond vind je hier.

Duur

Vrijdag 16 mei, 30 mei en 13 juni
Lestijden van 13.00 - 17.00 uur

Lesgeld

Investering, €375,- (3 lessen)*wijzigingen voorbehouden

Docent

Ilonka Cirk

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden voor onze beroeps opleidingen.

VERDIEPINGSMODULES
Na afronding van het eerste jaar is het mogelijk om één of meerderde verdiepingsmodules te volgen. Deze zijn bedoeld als verdieping en aanvulling op de opleiding natuurlijke voeding & lifestyle coach. Het is niet verplicht om een verdiepingsmodule te volgen. Voor een deelnamen aan de modules is het noodzakelijk om een certificaat van jaar 1 te hebben behaald.

PRESENTIE
Er bestaat een presentieplicht van 100%. Docenten houden zich het recht voor, degenen die niet aan de presentieplicht voldoen, een tussentijdse opdracht te geven.

CERTIFICAAT
Iedere behaalde module wordt afgesloten met certificaat van deelnamen.

BETALEN
Je bent officieel ingeschreven wanneer je het inschrijfformulier hebt ingeleverd. Je krijgt dan van het secretariaat een bevestiging toegestuurd met een factuur om het lesgeld te betalen. Het lesgeld dient uiterlijk twee weken vóór aanvang van de module te zijn voldaan, per pin of contant op het secretariaat of op rekeningnummer IBAN NL23 TRIO 0212 1868 33 t.n.v. Gimsel Academy. Betalen in 2 of 4 termijnen kan alleen per automatische incasso. Hiervoor kun je een machtigingsformulier aanvragen. Gimsel Academy behoudt zich het recht voor een ieder die niet tijdig betaalt de les te weigeren.

BIBLIOTHEEK
Gimsel Academy beschikt over een kleine bibliotheek met boeken en tijdschriften rond de onderwerpen die in de opleiding aan de orde komen. Studenten mogen gratis boeken lenen.

  • Aanmelden Open Avond

Heb je een vraag over deze opleiding?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.