zoek

cursus - Beweging

Postpartum yoga

Herstel na je bevalling · ontspanning · ontmoeting

KENMERKEN
Een workshop om na je zwangerschap en bevalling zacht te landen in je eigen lijf en in het moederschap. Het is een moment voor jezelf, om bewust stil te staan bij de veranderingen in je nieuwe leven als moeder. Voor even hoef je niet te zorgen voor je baby: nu wordt er voor jou gezorgd.

INHOUD
Door middel van yogahoudingen en ademhalingsoefeningen help je je lichaam te ontspannen en versterken. Je leert op een veilige manier je buik, rug en bekkenbodemspieren te activeren. We staan stil bij alle veranderingen door het moederschap en wat deze voor jou betekenen, op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. In de workshop staat het delen van ervaringen, plezier en ontspanning centraal.

Wegens te weinig animo hebben we deze cursus moeten annuleren. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de animolijst via ‘stel een vraag’.

OVER KARINA KLOMPENHOUWER
In 1994 heeft Karina de Hatha Yoga opleiding afgerond. Sindsdien heeft ze, naast het lesgeven, vele cursussen gedaan waarbij ze kennis heeft gemaakt met verschillende vormen van yoga. In haar zwangerschapsyogalessen zijn de ademtechniek en het bewustzijn van de veranderingen in het lichaam die gepaard gaan met de groei van de baby de belangrijkste aandachtspunten.
Lees meer over Karina.

Data

14 november

Tijd

van 11.00 tot 12.15 uur

Ruimte

dojo Koraal

Prijs

€ 25,00

Docent

Karina Klompenhouwer

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.