zoek

cursus - Beweging

Postpartum Yoga

Herstel na je bevalling · ontspanning · ontmoeting

KENMERKEN
Een workshop om na je zwangerschap en bevalling zacht te landen in je eigen lijf en in het moederschap. Het is een moment voor jezelf, om bewust stil te staan bij de veranderingen in je nieuwe leven als moeder. Voor even hoef je niet te zorgen voor je baby: nu wordt er voor jou gezorgd.

INHOUD
Door middel van yogahoudingen en ademhalingsoefeningen help je je lichaam te ontspannen en versterken. Je leert op een veilige manier je buik, rug en bekkenbodemspieren te activeren. We staan stil bij alle veranderingen door het moederschap en wat deze voor jou betekenen, op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. In de workshop staat het delen van ervaringen, plezier en ontspanning centraal.

Om de twee maanden geeft Karina een mama-baby-uurtje voor de vrouwen die bij haar Zwangerschapsyoga hebben gevolgd. Een uurtje om bij te kletsen, ervaringen uit te wisselen en elkaars kindjes te bewonderen!

OVER KARINA KLOMPENHOUWER
In 1994 heeft Karina de Hatha Yoga opleiding afgerond. Sindsdien heeft ze, naast het lesgeven, vele cursussen gedaan waarbij ze kennis heeft gemaakt met verschillende vormen van yoga. In haar zwangerschapsyogalessen zijn de ademtechniek en het bewustzijn van de veranderingen in het lichaam die gepaard gaan met de groei van de baby de belangrijkste aandachtspunten.
Lees meer over Karina.

Data

Bij voldoende aanmeldingen start in september

Ruimte

dojo Koraal

Prijs

€ 25,00

Docent

Karina Klompenhouwer

Heb je een vraag over deze cursus?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.